Het is officieel; ook in 2017 is Hero FD Gazelle. En we zijn er trots op.

In 2017 - een jubileumjaar voor Hero gezien ons 10-jarig bestaan - behoren we volgens Het Financieele Dagblad weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Gisteravond ontvingen we de FD Gazelle 2017 bokaal - voor de 3e keer op rij - tijdens de uitreiking in het Leidse concertgebouw Stadsgehoorzaal.

Afgelopen vrijdag tikten we ‘m aan …… de omzet van 2016! Met nog twee maanden op de kalender gaan we die omzet dus ruim overtreffen.

In zijn onlangs verschenen boek ‘Niet lullen maar poetsen!’ schrijft Marc Korse dat we ons te vaak laten leiden door de waan van de dag. Door persoonlijk leiderschap kun je weer de regie op je eigen leven krijgen. Kortom: niet lullen, maar poetsen. Een devies dat ook ontzettend goed bij ons bedrijf past.

‘De verregaande gevolgen van digitalisering voor onze maatschappij’. Dát was het thema van de openbare lezing die gisteren plaatsvond bij Bibliotheek Hoorn. Prof. Dr. Bob de Wit, hoogleraar Strategisch Leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit en tevens directeur van Strategy Works, verzorgde deze boeiende lezing. Aansluitend ging hij in debat met drie bestuurders, aan de hand van enkele stellingen en vragen vanuit het publiek. Aan Hero is gevraagd om vanuit het bedrijfsleven een bijdrage te leveren aan deze discussie.

Hero voor derde jaar op rij FD Gazelle.

Hero is FD Gazelle 2017! Daarmee behoren we voor het derde jaar op rij tot de snelst groeiende organisaties van Nederland.