Wil jij op uitdagende ICT-projecten werken? En match je op (een van) onze aanvragen? Stuur dan je c.v. en andere relevante informatie naar resources@heromail.eu. Benieuwd voor welke professionals we nu werk hebben? Check hieronder onze actuele aanvragen!

 

22-01-2018

Projectmanager Portfolio & Projecten regio Apeldoorn

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Projectmanager Portfolio & Projecten. Voor een grootschalig SAP Herimplementatie programma zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager voor het deelproject Portfolio & Projecten. Binnen dit deelproject zullen portfoliomanagement en projectmanagement opnieuw worden ontworpen en geïmplementeerd op S4/Hana. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat we dicht bij de standaarden blijven om tot een ro(...)

Lees verder
22-01-2018

Senior Consultant EAM regio Apeldoorn

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Senior Consultant EAM. Voor een grootschalig SAP Herimplementatie programma zijn we op zoek naar een ervaren Consultant binnen het deelproject Enterprise Asset Management (EAM). Binnen dit deelproject zullen de onderhoud & storingen processen opnieuw worden ontworpen en geïmplementeerd op S4/Hana. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat we dicht bij de standaarden blijven om tot een robuust en to(...)

Lees verder
22-01-2018

Senior Siebel Consultant regio Amsterdam

We are looking for a Senior Siebel Consultant for one of our clients in the Amsterdam region.(...)

Lees verder
22-01-2018

Technisch SAP Architect regio Apeldoorn

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Technisch SAP Architect. Voor een grootschalig SAP Herimplementatie programma zijn we op zoek naar een ervaren Technisch SAP Architect binnen het deelproject Techniek. Binnen dit deelproject zal de nieuwe technische architectuur voor het S4/Hana landschap, inclusief alle benodigde interfaces, worden ontworpen en samen met onze supportpartners worden gerealiseerd. Jij bent verantwoordelijk voor (...)

Lees verder
22-01-2018

Business Projectmanager regio Apeldoorn

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Business Projectmanager. Binnen een grootschalig SAP programma ben jij verantwoordelijk voor het implementeren en begeleiden van de business change. Jij zal daarbij nauw samenwerken met de IT Projectmanager voor het programma. Als Business Projectmanager zal je samenwerken met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf met elk hun eigen dynamiek.(...)

Lees verder
19-01-2018

Technisch Specialist Windows 2010 regio Amsterdam

Voor een project bij aan van onze eindklanten in de regio Amsterdam zoeken wij een Technisch Specialist Windows 2010.(...)

Lees verder
19-01-2018

Medewerker Asset Management regio Apeldoorn

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Apeldoorn zoeken wij een Medewerker Asset Management. Doel: Vaststellen en vastleggen van IT Assets om de organisatie te voorzien van informatie omtrent de status van Hardware, Software, Verbindingen, Contracten en Documentatie.(...)

Lees verder
19-01-2018

Projectleider ICT regio Amsterdam

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Amsterdam zoeken wij een sr. Projectleider ICT.(...)

Lees verder
18-01-2018

Projectmanager CRM pakketselectie en implementatie regio Den Haag

Voor een project bij een van onze directe eindklanten in de regio Den Haag zoeken wij een Projectmanager CRM pakketselectie en implementatie.(...)

Lees verder
18-01-2018

Salesforce Developer regio Amsterdam

Voor een project bij onze eindklant in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Salesforce Developer.(...)

Lees verder
18-01-2018

Technisch Specialist (Windows/Netwerken) regio Breda

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Technisch Specialist (Windows/Netwerken).(...)

Lees verder
18-01-2018

VMware Specialist regio Amsterdam

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een VMware Specialist.(...)

Lees verder
17-01-2018

Windows 10 Migratie Coördinator/Specialist regio Amsterdam

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Amsterdam zoeken wij een Windows 10 Migratie Coördinator/Specialist. Het project bestaat uit 2 trajecten: - Gebruikers migreren Windows 7 – 10 - Gebruikers migreren op Windows 10 - Techniek inregelen: applicatielaag, SCCM/SCOM De focus is in eerste instatie op de fat clients, de VDI omgeving aan het einde van het traject.(...)

Lees verder
17-01-2018

Citrix Specialist regio Amsterdam

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Citrix Specialist. Je komt te werken op de afdeling, die verantwoordelijk is voor het beheer van de werkplekken (VDI en FAT clients). Als Citrix Specialist krijg jij de opdracht voor de upgrade van Citrix Xendesktop 7.11 naar een Long Time Service Release (LTSR) versie, de upgrade van de Citrix receiver en de upgrade van Microsoft Server 2008 R2 naar Microsoft Server 2016. Als Citrix Specialist be(...)

Lees verder
16-01-2018

Scrum Master Antwerp area

We are looking for a Scrum Master for one of our clients in the Antwerp region. (...)

Lees verder
15-01-2018

Functional Consultant SAP GRC regio Amsterdam

We are looking for a Functional Consultant SAP GRC for one of our clients in the Amsterdam region.(...)

Lees verder
15-01-2018

Service Owners regio West-Friesland

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio West-Friesland zoeken wij Service Owners.(...)

Lees verder
12-01-2018

Projectleider Smart Building regio Utrecht

Voor een project bij een van onze eindklanten in de regio Utrecht zoeken wij een Projectleider Smart Building.(...)

Lees verder
11-01-2018

Functioneel Support Medewerkers (SAP) regio Zoeterwoude

Voor een van onze eindklanten Heineken Nederland te Zoeterwoude zoeken wij Functioneel Support Medewerkers (SAP). De kandidaten gaan zich met name richten op een belangrijke interface die loopt tussen het AS400 systeem en het SAP systeem. Berichten in deze interface kunnen uitvallen aan de SAP kant. Je werkt zeer gestructureerd, je houdt van overzicht en je werkt nauwkeurig. Je weet problemen en oplossingen duidelijk uit te leggen aan je collega’s zonder in diepe details te treden. Daarnaas(...)

Lees verder
11-01-2018

Tester / Requirements Engineer regio Zwole

Voor een project bij onze eindklant in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een Tester / Requirements Engineer.(...)

Lees verder