Alle hieronder vermelde opdrachtgevers zijn directe eindklanten van Hero. Hero bemiddelt nooit via collega-bureaus en schakelt altijd direct.

 

RTL Digitaal: sinds 2010 is Hero preferred supplier t.b.v. de sourcing van technische specialisten op het gebied van Front- en Backend development, netwerkbeheer en de ontwikkeling van iPad Apps. De omgeving binnen RTL kenmerkt zich door een hoog en gespecialiseerd kennisniveau op het gebied van IT. Stuk voor stuk 'de beste jongetjes van de klas'. Onze kandidaten opereren op datzelfde niveau en dienen per direct productief te zijn.

Dit jaar gaat Heineken de overstap maken van van Lotus Notes/eRooms naar Exchange/SharePoint 2010/Lync voor in totaal zo'n 45.000 werkplekken wereldwijd. Naast het opstellen van een Sharepoint Governance Plan en sourcing t.b.v. de implementatie van Sharepoint, biedt Hero voornamelijk ondersteuning bij de invulling van resources t.b.v. de driehoek training - communicatie - change management.

Hero wordt door KPN met name geroemd om haar reactiesnelheid en de goede kwaliteit van de kandidaten. Binnen een aantal onderdelen van KPN heeft Hero inmiddels de status van selectiepartij gekregen. Hero verzorgt de intakegesprekken en KPN toetst in een kennismakingsgesprek of de selectie daadwerkelijk adequaat uitgevoerd is. Hero-medewerkers zijn voornamelijk ingezet bij KPN.com omgevingen (Design & Delivery) en t.b.v. de verbetering van Customer Service processen (Ketenmanagement).

Het AMC heeft behoefte aan advies m.b.t. governance en de inrichting van een nieuwe beheeromgeving op basis van Active Directory, Sharepoint, FIM en Exchange. Hero begeleidt de testtrajecten, levert governance expertise en biedt ondersteuning bij de inrichting van een Microsoft Competence Center.

Hero beschikt over een uitgebreid en warm netwerk binnen alle onderdelen van Atos. De diensten die Hero aan Atos levert zijn dan ook zeer uiteenlopend; van het inzetten van gehele teams die een specifiek probleem beetpakken en oplossen, tot aan het plaatsen van ‘handjes’ en hogere managementposities. Hero heeft met name faam vergaard door snel bij te kunnen springen op het moment dat er nood aan de man is. Binnen 24 uur de juiste man op de juiste plaats leveren is dan ook eerder regel dan uitzondering.

Binnen Curamare, een zorginstelling op Goeree Overflakkee, is Hero verantwoordelijk voor alle IT-expertise die niet op basis van een vast dienstverband kan worden ingevuld. Wij leveren hier met name senior systeem -en netwerkbeheerders.

Binnen Ymere vervult Hero verschillende rollen, variërend van gespecialiseerde consultancy tot aan sourcing van teams, optimalisatie specialisme en ondersteuning bij het implementeren van een ERP-oplossing.

Binnen Alliander heeft Hero diverse posities ingevuld voor ondersteuning bij de disentanglement (ontvlechting IT landschap) van Alliander en Nuon. In de nasleep hiervan hebben wij diverse senior Microsoft specialisten (o.a. Microsoft Exchange & SCCM) ingezet.

 

Voor Loyens & Loeff hebben wij diverse posities ingevuld, op basis van detachering. Dit betrof voornamelijk expertise op het gebied van netwerk- en Sharepoint beheer.

Hero heeft de CIO bemiddeld, in opdracht van V&D/Maxeda.

Het ROC in Leiden is in de zomer van 2011 verhuisd naar een nieuw hoofdgebouw. Hero ondersteunde het ROC met het leveren van IT-professionals die voor de inrichting en het operationeel krijgen van de nieuwe ICT infrastructuur hebben gezorgd. Hero speelt met name een belangrijke rol in het netwerkmanagement.

Elsevier investeert in diverse e-commerce omgevingen om haar abonnementen ook via een portal te kunnen verkopen. Hero levert diverse professionals voor deze e-business projecten, met name op het gebied van testmanagement.

Hero detacheert high level IT-expertise, voornamelijk op het gebied van online software development. Daarnaast leveren wij expertise voor het verbeteren van ontwikkelprocessen en -technieken.

 

Servicepunt 71 is het Shared Server Centre dat is opgezet voor gemeente Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest. Hero bemiddelt in diverse posities voor het helpen opzetten, managen, bouwen en in beheer nemen van deze omgevingen.

Voor de gemeente Leiden leveren wij expertise op het gebied Server Based Computing. Onze dienstverlening is met name gefocust op het gebied van architectuur en het ontwikkelen van een nieuwe SBC-omgeving. 

Voor gemeente Leiderdorp levert Hero tijdelijke IT-expertise voor het dagelijkse beheer. Zodoende kunnen de eigen medewerkers op grote infrastructuur projecten worden ingezet. Onze dienstverlening is met name toegespitst op het gebied van Microsoft systeem- en netwerkbeheer.